Fotobloggen

Fotobloggen

Fotobloggen

Berättelser om mina resor där jag är ute o tar bilder

Filmer

SkitsnackPosted by Johan Hägg Sat, June 25, 2011 20:56:54
Ändring av format

Nu är alla filmer ändrade till flash format som är mer anpassat till webben. så nu hoppas jag alla kan se på filmerna utan att få frågan vilken codec jag använde. Nu måste du bara ha flash installerat, o det har 99% iaf :)


Mediaspelare

Jag har även lagt till en mediaspelare att köra filmerna i med funktioner som helskärmsläge, tipsa en vän och inbäddningskod för att visa filmerna på andra webpatser


Ny bildkvalitet

De nya filmerna som görs kommer läggas ut i HD-upplösning vilket kommer förbättra bilden enormt, på startsidan finns en liten jämförelse med (en slarvgjord) film, och det syns framförallt i helskärmsläget.


Så nu är det bara att vänta på bättre väder så det blir lite mera film o foton så ha en trevlig kväll

  • Comments(0)//fotobloggen.lonely-knight.com/#post3

Hemsidan

SkitsnackPosted by Johan Hägg Sun, June 19, 2011 16:15:48
Nytt utseende

För att framhäva kontraster mer på bilderna så har jag tyckt att den förra färgsättningen har varit för ljus och för många nyanser så jag har helt gjort om sidan med nya, mörkare färger. Navigeringen är den samma överst på sidan.


Foto och video albumen

Dom har delats upp i kategorier med bilder för att lättare hitta. Ett bildscript har lagts till så om du klickar på en bild så öppnas de i ett större fönster och du kan bläddra bland smakproven. Klicka utanför den stora bilden för att avsluta visningen.


Videofilmer

De äldre filmerna kan vara lite tröga att ladda men jag ska försöka konvertera om dom till Flash senare, Bästa sätter att se är att ha Quicktime installerat på datorn


Synpunker på sidan

Är givetvis välkomna, både här eller direkt från sidan i formuläret under kontakta mig


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Så håll till godo o kika runt bland bilder och filmer jag tagit :)

  • Comments(0)//fotobloggen.lonely-knight.com/#post2

Första gången

SkitsnackPosted by Johan Hägg Sat, May 28, 2011 09:47:32
Här kommer då mitt livs FÖRSTA Blogginlägg smiley så vad ska den då handla om? Ja lite "skitsnack" som jag döpt den ena kategorin till är en självklarhet, för det är jag bra på smiley


Men huvuddelen kommer bestå av berättelser av mina äventyr när jag är ute och tar bilder och filmar. Mycket kommer handla om naturupplevelser eftersom jag tar mycket bilder ute i de fria, men så har jag ju även en stor passion för ödeplatser, som är ett nytt intresse.


Så vad är då ödeplatser för något?

Det kan vara små torp, hus, fabriker, gamla ladugårdar, ja i stort sätt allt som står tomt och övergivet, allra bäst är om de finns saker kvar o som är orört på många år, som det senaste huset jag hittade. Så här kommer ett album om detta hus.

http://www.lonely-knight.com/Foto/10_Odehus/album/Odehus9/index.html


Tips

om du har tips om ödeplatser, skicka gärna en vägbeskrivning till mej, allt är av intresse smiley


Bloggen är kopplad till min hemsida där allt fotomatrial ställs ut och även berättelser om de äventyr jag är ute på, o finner jag det intressant o blogga, så kommer jag ha den kvar..


De va första inlägget i mitt liv så ha en bra dag

  • Comments(2)//fotobloggen.lonely-knight.com/#post0