Fotobloggen

Fotobloggen

Fotobloggen

Berättelser om mina resor där jag är ute o tar bilder

Ödehus 28-32

TagningarPosted by Johan Hägg Sat, August 13, 2011 20:39:42
Flera hus hittade

Min passion för dessa hus är hög just nu o nya hittas hela tiden. Egentligen är det väl inte själva husen som driver mig utan alla trevliga personer som berättar sina historier om dom, ibland över en kopp kaffe :)

Jag undrar hur stor ägaren till dessa galonisar är nu. 12 kanske. Lite sådana tankar far genom huvudet när man knäpper bilden, men det kan man ju bara gissa

Jag gnäller på min traktor på jobbet, men vilken lyx jag har, jag har ju iaf stoppning i stolen, hytt, ja till o med värme :) Med detta album skapades det även en ny kategori som ska innehålla gamla maskiner som finns ute i ödeladorna.

5 nya hus har kommit till. I detta hus ska det ha varit en dansbana sägs det. Årtalen varierar mellan 30-50 talet. Mera undersökningar ska göras i området och det finns flera hus omkring :) så mer hus lär det bli


Tack

Jag vill passa på o tacka alla jag pratat med på mina resor som ger mig mycket information om husen och även tips och vägbeskrivningar.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bo Ask Miljökämpe Wed, August 17, 2011 21:08:20

Tjenare Johan, jag saknar en gästbok här på din sida...