Fotobloggen

Fotobloggen

Fotobloggen

Berättelser om mina resor där jag är ute o tar bilder

Ödehus 33-36

TagningarPosted by Johan Hägg Wed, August 17, 2011 20:38:17
Hänsyslöst fotograferande

Tidningar fotograferar vilt, utan att ens fråga om lov. Resultatet av detta blev tyvärr en förlust för mig ur konst fotografiskt perspektiv. På min resa hittade jag en nedbrunnen lada där traktorer, vagnar, och andra jordbruksmaskiner stod. Jag förstår ägaren fullt att han nekade mig att ta bilder, det måste ha varit en stor bedrövelse att se allt detta gått upp i rök, mitt i skördetid dessutom.


Däremot fick jag tips om några hus så jag fick nöja mig med det, även att jag ville haft den bildserien, för den chansen lär inte komma tillbaka. Men 4 nya ödehus hittade jag idag, man får vara nöjd med det lilla :)


Jag kunde inte hitta så mycket information om dom men en del av dom hade stått tomma sedan början på 80 talet. Men detta lilla hus var det jag gillade bäst idag :)


Så följ med bland rucklen o kolla in läget

http://lonely-knight.com/ode_gallery3.html

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Katarina Sat, October 26, 2013 12:47:33

Vilken fin fotoblogg du har! Vilket fint hus synd att det står och förfaller. Var inne på hemsidan och tittade på lammen igen, de är ju så underbara bilder. Puss & Kram

Posted by Läslampan Tue, August 13, 2013 21:12:31

Huset på bilden är verkligen fint :)

Min kompis visade mig den här sidan nu i eftermiddag och han sa att folk tipsar dig om ödehus, då vill jag tipsa om ett helt område: Östgöta Dal. (Mellan Vadstena och Omberg)
Där finns många fina ödehus :)

Mvh Läslampan
laslampan.blogspot.se